Ayahuasca in Nederland
    Free your mind

Bevrijding van negatieve energie en blokkades

Het gebruik van ayahuasca dient altijd in een spirituele context plaats te vinden. Het kan niet alleen als psycho-therapeutisch middel gebruikt worden, zoals veel westerlingen schijnen te denken. Zonder spirituele context en bescherming is het gebruik van ayahuasca gevaarlijk en zeer onverantwoordelijk.

Als je ayahuasca drinkt maak je contact met je eigen bewustzijn, je onderbewustzijn, maar ook met het bewustzijn dat buiten onszelf leeft. Een bewustzijn dat voorbij de wereld van de vijf zintuigen ligt, een wereld die we in ons normale bewustzijn niet kunnen waarnemen en die bestaat uit allerlei spirituele dimensies en de daarbij behorende wezens.

Deze onzichtbare wereld bestaat uit allerlei dimensies, uit allerlei gebieden, waarvan de Bron van EENheid de hoogste vormt.  Helaas is deze wereld voor ons het moeilijkste om te bereiken met ons huidige bewustzijn. Rond de Aarde bevindt zich een gebied wat het lagere astraal wordt genoemd en dat beheerst wordt door wezens van kwaad en duisternis, in allerlei gradaties. Van entiteiten tot demonen, vampieren, heren van kwaad en duistenis, gevallen engelen, dark E.T's  (de negatieve buitenaardsen, zoals de Reptilians, de Annunaki en de Grays).

De wezens van het lagere astraal dat als een band, beter gezegd als een muur, rondom het energieveld van de Aarde ligt, voeden zich met het pijn en lijden van de mensheid van deze planeet. En zij houden dat ook bewust in stand door het creeeren van nog meer pijn en lijden, oorlog, armoede, onrust, en ANGST. Zij voeden zich nog het meeste met onze angst. Angst om te leven, angst om dood te gaan, angst om ziek te worden, angst om honger te lijden, angst voor de machtshebbers en angst voor elkaar, angst, angst en nog eens angst,

Zoals ik al eerder schreef in het hoofdstuk over Spirituele Genezingen heeft vrijwel iedereen trauma’s opgelopen in zijn kindertijd, pubertijd of op volwassen leeftijd. Vaak zijn die trauma’s diep weggestopt in het onderbewustzijn van waaruit zij hun verwoestende werk doen. Want ook al ben je je als volwassene je niet meer bewust van die trauma’s ze beïnvloeden wel je gedrag, je gedachten, je levenshouding en je relatie tot het Goddelijke. Deze trauma's zijn niet zomaar ontstaan, trauma's worden doorgegeven van generatie op generatie. Een ultieme methode van het kwaad en duistenis om pijn en lijden te blijven creeeren op deze Aarde.

Want als een kind een trauma ervaart onstaan er scheuren in de chakra's van het energieveld. Het energieveld is dan niet meer goed gesloten en negatieve entiteiten dringen het energieveld binnen en hechten zich aan het trauma, de wond. Zij zorgen ervoor dat de wond openblijft, want het zijn energie parasieten die zich voeden met de negativitiet die door het trauma wordt gegenereerd. Het trauma kan op die manier nooit genezen en we blijven handelen en denken vanuit die pijn. En door ons negatieve gedrag creeeren we weer nieuwe trauma's bij andere mensen. Zo is de cirkel van pijn en lijden dus rond en kan de wereld van kwaad en duisternis zich eeuwig blijven voeden.

Ik, maar ook andere paranormale genezers en zieners, zijn tot de conclusie gekomen dat maar liefst 95 % van de mensheid  in mindere of meerdere mate last heeft van entiteiten of demonen. Dan spreken we dus over zo een 7 miljard mensen. Geen klein probleem dus, maar een enorm probleem waar het grootste deel van deze mensen zich totaal niet van bewust is. En de wereld van het kwaad en duisternis wil dat vooral zo houden.

Bevrijding van negatieve energie en blokkades

Als ik hier spreek over negatieve entiteiten bedoel ik daarmee geen overleden zielen, die niet goed zijn over gegaan en die in het aardse astraal zijn blijven hangen. Dat noem ik aanhechtingen en deze zijn minder kwaadaardig dan eniteiten. Het zijn overledenen die de weg kwijt zijn, hetzij door een traumatisch ongeluk, hetzij door een leven vol alcohol of drugverslaving. Deze aanhechtingen kunnen vrij gemakkelijk door het gebruik van ayahuasca worden losgemaakt. Entiteiten is een lastiger verhaal.

Wat gebeurt er nu als je ayahuasca drinkt? In sommige gevallen komen er negatieve entiteiten los door overgeven en huilen. In de meeste gevallen blijven entiteiten en demonen gewoon zitten waar ze zitten. Ze moeten er door een genezer worden uitgehaald. Ik vind het heel verschrikkelijk en ik wilde dat het anders was, dat het anders kon. Ik heb de gave gekregen om het inderdaad persoonlijk weg te kunnen halen, maar ik vind het erg zwaar en ik kan maximaal twee mensen per week behandelen. Dat schiet op een totaal van 6 biljard mensen natuurlijk allemaal niet zo op.

Negatieve entitieten gaan niet vanzelf weg door alleen ayahuasca te drinken. Ik heb heel veel mensen gehad in mijn praktijk die overal ayahuasca hebben gedronken, in Ecuador, Peru en Nederland en nog steeds zwaar onder de entiteiten zaten toen ze bij mij kwamen voor een prive-behandeling. En dan spreek ik over zevenig tot tachtig entiteiten verdeeld over het energie-systeem. Dat zat letterlijk potdicht.

Kijk als je drie entiteiten hebt is er niet zoveel aan de hand, de kunnen rustig blijven zitten en die gaan met het drinken van ayahuasa inderdaad ook wel weg. Maar de meeste mensen die ik zie zowel prive als in een grope hebben er tientallen. De kracht van entiteiten ligt in hun hoeveelheid, samen zijn ze sterker.


De methode van De Bevrijding van Het Karmisch Lichaam  hebben wij in maart 2016 ontvangen Zie het hoofdstuk daarover. Dat is de beste en meest effectieve Bevrijding die er bestaat. 

Daarnaast kun je zelf thuis de methode van Infinite Healing beoefenen die wij altijd tijdens alle ceremonies en individuele sessies aanleren. Dat is een hele simpele manier om negatieve emoties en negatieve overtugingen (wij noemen dat  programma's )  te deprogrammeren.  Dit is  een methode die enigzins vergelijkbaar is met EFT ( Emotional Freedom Technique) en een manier om veel meer mensen te bereiken dan alleen via de ayahuasca.  Maar die mensen moeten wel overtuigd zijn van de zin ervan, want alleen door het dagelijks beoefenen gaat deze methode werken. Zie meer hierover in de volgende hoofdstukken.


Transformatie

Als je eenmaal bevrijd bent van je negatieve emoties, ladingen en programma's (inclusief daarbij behorende entiteiten) door middel van Ayahuasca, Karmisch Lichaam Verwijderen en Infinite Healing kan je energie gaan stromen naar alle delen van je Zelf die voorheen geblokkeerd waren.

Je zal dan merken dat je je lichter gaat voelen en dat zich veel meer positieve dingen kunnen gaan manifesteren in je leven. Dat je je gelukkiger gaat voelen, rustiger en dat je situaties gemakkelijker kunt accepteren of loslaten als ze niet meer nodig zijn. Je zal ook gaan merken dat je spiritualiteit meer gaat stromen, dat je je meer verbonden gaat voelen met alles wat leeft en het grotere Geheel daarom heen. Je kan je dan weer verbinden met de Bron van EENheid.  

Ik heb enorme mooie  transformatie gezien in deelnemers aan mijn ceremonies. Maar je kunt ayahuasca ceremonies niet met elkaar vergeleken. Het niveau van de begeleider bepaalt uiteindelijk in hoeverre de deelnemers kunnen genezen en transformeren. En het gaat niet zozeer om wat je ervaart tijdens de ceremonie, maar vooral hoe je je in de weken erna voelt. Natuurlijk is de ceremonie ook erg belangrijk, maar vooral wat het voor je doet.

Onlangs had ik een ayahuasca ceremonie en daar was een jongen uit Letland bij. Hij was speciaal overgekomen voor de ceremonie, dus ik hoopte dat hij een zeer goede ervaring zou hebben. Helaas bleek hij niet erg gevoelig te zijn voor de ayahuasca en zelfs na drie glazen had hij volgens eigen zeggen weinig effect. De rest van de groep had dat wel, die vonden het erg sterk, dus ik weet dat het niet aan mijn ayahuasca lag. Toch vind ik het wel erg sneu voor hem en ik zat er ook wel een beetje mee. Een week later stuurde hij me het volgende mailtje:

"After the ceremony I started to realize that there was a lot of things that I really felt at the ceremony but I was so focused on getting out of body, so I didn't see and felt the other things. I'm really thankfull to you because I haven't felt so free and happy in a long time. That's why I am interested in a private session now to work more deeper on myself with your guidance. 


Ayahuasca is een middel, dat in handen van de ene begeleider of sjamaan heel anders uitpakt dan in een ceremonie van een andere sjamaan. Dat heeft er ook mee te maken hoe en door wie de ayahuasca gemaakt is en welke gebeden en intenties erover heen geblazen zijn. En lang niet iedereen werkt met De Bron van EENheid of weet het kwaad en duisternis op afstand houden. Zie daarvoor het hoofdstuk Het belang van een goede sjamaan.