Awakening
Free your Mind  

Behandelingen, ceremonies en foto-reading

Er zijn regelmatig ceremonies en workshops in Amsterdam , met en zonder ayahuasca. Voor het programma kun je me een mail sturen. We geven ook veel individuele behandelingen/genezingen/bevrijdingen zonder ayahuasca. 

Omdat veel mensen twijfelen over wel of geen deelname aan een groep ceremonie of een individuele behandeling, bieden we nu ook foto-readings aan. Geinteresseerden kunnen een foto mailen.  Tegen betaling van 50 Euro (dat is incl. 21% BTW)  krijg je dan een analyse van het energiesysteem en een oplossing wat er aan gedaan kan worden. Let wel, wij zijn genezers, dus wij kijken alleen maar naar hetgeen genezen of verbeterd kan worden. Je krijgt dus geen uitgebreide omschrijving van je bent dit of dat geweest in een vorige leven, alleen wat relevant is voor de genezing krijgen wij te zien en wat er op dit moment aan gedaan kan worden.

Als je meteen daarna een behandeling boekt, in een groep of individueel  is de foto-reading gratis. 

 Verder blijven wij het Karmisch Lichaam verwijderen (wij noemen dat kortweg KBR Karmic Body Removal) als een van de belangrijkste behandelingen aanbieden. En dat kan zowel met als zonder ayahuasca gebeuren. Daarbij is de Connectie met het HOGER ZELF van het allergrootse belang en daarom doen HERSTELLEN wij dat CONTACT als eerste in alle behandelingen in groepen en individueel. 

Ik bied ook Coaching in Bewustzijn aan  Zie voor meer info het hoofdstuk op de website.
 

                                                      Mail naar divine.juice@yahoo.com

GOED om te weten:

Deze ceremonies zijn minder geschikt voor mensen die sterk aan bepaalde geloof systemen zijn verbonden. Deze bijeenkomsten en ceremonies zijn bedoeld voor mensen die zien/weten/begrijpen dat ALLE RELIGIES vals zijn en manipulaties en indoctrinaties zijn. En dat die religies de plaats van het Hoger Zelf willen innemen. Als je nog teveel onderdeel bent van  een bepaald geloof en de daarbij behorende dogma’s is ons werk minder geschikt voor jou. En kan de informatie die wij daarover geven tot interne conflicten leiden. Laat daarom van tevoren weten dat je een bepaalde religie/levensstijl belijdt en dan kunnen wij beoordelen of je dan wel of niet kunt deelnemen.

Voor meer info hierover, kun je lezen: 
The Virus of Religions, an ancient war on human consciousness

Ook kun je mijn Engelstalige website bekijkenwww.ayahuasca-ceremonies.org