Awakening
Free your Mind  

                      

 AYAHUASCA CEREMONIES IN NEDERLAND

Er zijn momenteel in Nederland heel veel plekken waar je ayahuasca kan doen. Ayahuasca is enorm populair geworden in de laatste jaren. Maar lang niet alle centra en begeleiders hebben veel ervaring met dit plant medicijn. Velen van hen zijn zelfs nog nooit in het Amazone gebied geweest, de bakermat van de ayahuasca. En het ontbreekt hen vaak aan voldoende kennis en  ervaring om een ayahuasca ritueel goed te kunnen begeleiden.

Wij, de healers van Awakening hebben 20 jaar ervaring en zijn opgeleid bij ayahuasca sjamanen in de Amazone van Ecuador en Peru. Wij werken al sinds het jaar 2000 onder de naam Awakening en worden zelfs genoemd door Stichting Jellinek in hun informatie over ayahuasca in Nederland. Die info vind je hier.  

Wij schenken niet alleen ayahuasca, maar kunnen je tegelijkertijd ook energetisch behandelen als de ervaring te heftig voor je wordt, zoals je hier bij NOS kunt zien.

 Wij zijn gespecialiseerd in trauma genezing en kunnen negatieve energieën bij je verwijderen indien dat nodig is. Al deze kennis en ervaring maakt ons centrum tot een van de veiligste van Nederland.Bekijk hier onze ayahuasca retreats

Lees meer op deze website en vooral onder het hoofdstuk Bevrijding en 
Het belang van een goede sjamaan.


In deze you tube video kun je kennismaken met ons onze ceremonie plek in Amsterdam

  

 

5479