Ayahuasca in Nederland
    Free your mind

Meer ervaringen met Karmisch Lichaam en Chakra’s verwijderen 

Hierbij geef ik eerst nog een paar feiten over  de Bevrijding van het Karmisch Lichaam, zoals die in de afgelopen maanden aan ons onthuld zijn. Als je je laat bevrijden werkt deze bevrijding door tot en met drie generaties voor jou. Mannen kunnen alleen de mannelijke voorouderlijke lijn bevrijden en vrouwen alleen de vrouwelijke voorouderlijke lijn. Dat betekent dat door 1 persoon die bevrijdt wordt er in totaal 6 zielen worden bevrijd. In mijn geval  als volgt: ikzelf, mijn moeder, mijn beide grootmoeders en mijn beide overgrootmoeders. Als de persoon voor jou nog in leven is (mijn moeder) dan wordt die pas na de dood bevrijd, tenzij die zich zelf ook van het Karmisch Lichaam laat bevrijden en dan gebeurt het nog tijdens het huidige leven. 

We zijn nu een jaar bezig met deze behandeling, dus we zijn nog steeds aan het onderzoeken wat er allemaal mogelijk is. Maar de resultaten zijn veel beter dan we ooit hadden gedacht. Toch blijft voor ons het allerbelangrijkste feit dat we voor eeuwig en altijd uit de valse Reincarnatie-cyclus zijn bevrijd. Waarom die zo vals is kun je op mijn website www.ayahuasca-genezing.org lezen onder het verhaal De bevrijding van het Karmisch Lichaam en ook staat er zeer goede informatie in het volgende artikel: 
http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/van-reincarnatie-naar-zielen-vangnet/


Hieronder volgen een aantal persoonlijke ervaringen van mensen die hun Karmisch Lichaam hebben laten Verwijderen door ons KBR (Karmic Body Removal) genoemd:

Lieve mensen van The Awakening,

Wat ik na mijn ceremonie en KBR Behandeling heb meegemaakt, is moeilijk te omschrijven, maar ik denk dat jullie precies weten wat ik bedoel. 

Na het verwijderen van het karmische lichaam en andere dingen, heb ik voor het eerst in mijn leven het gevoel gehad dat ik vrij ben. Dat ik eindelijk iets af kan sluiten, los kan laten. Eindelijk mezelf terug kan vinden. Ik merk in alles hoe dit doorwerkt en heb oprecht voor het eerst van mijn leven geluk gevoeld.

Het voelt als een begin van een hele nieuwe weg. Langzaam kom ik ergens los van, wat betekend dat ik dit moet afmaken. Ik ben zo dankbaar voor wat je bij mij hebt gedaan.

Ik de loop van de tijd voel ik dat ik verder moet gaan hiermee, om volledig vrij te worden. Ik probeer voor mezelf zo veel mogelijk te doen op het gebied van de Infinite Healing. Maar het had tijd nodig om in te dalen.

Nogmaals zoveel dank voor wat jij bij mij gedaan hebt en het werk wat jullie doen. Ik heb er veel respect voor.

Liefs, Suzanne (geschreven op 10-08-2017)


Ik heb een jaar geleden mijn Karmisch Lichaam laten verwijderen ( zonder ayahuasca) en sinds die tijd heb ik veel meer energie. Ik lijd al jaren aan reuma, maar dat is veel minder ernstig geworden en ik functioneer zoveel beter. Ik voel dat het nu eens tijd voor me wordt om een keer ayahuasca bij The Awakening te gaan drinken.Want bij deze top-healers durf ik dat nu wel aan. 

Heel veel dank en liefs, Margriet. 


Nadat ik een KBR behandeling bij julllie heb gekregen zijn er zoveel positieve veranderingen gebeurd, dat ik het tijd vond om jullie even een berichtje te sturen. Ik wil jullie echt ontzettend bedanken voor de behandeling die ik gekregen heb!!

Er zijn zoveel dingen die van het ene moment op het andere positief zijn veranderd zowel lichamelijk als geestelijk. Ik had al vanaf mijn tiende jaar ongeveer een tik met het kraken van mijn nek waar ik opeens mee gestopt ben. Daar kwam nog eens bij dat ik altijd met mijn tenen samengetrokken zat, als een soort van interne spanning. Ook dat is voorbij!! 

Het is allemaal heel relaxed. Als ik een drukke winkel binnenloop dan heb ik geen opgejaagd gevoel meer. Waar dat voorheen wel was!! De schaamte voor mijn eczeem aan mijn handen is ook weg. Er is zo veel meer focus, begrip en blijdschap dan voorheen, dat is echt ongelooflijk.

Dus bij deze dank hiervoor.  Groeten Chris


Wij zijn drie vrouwen en alle drie hebben wij een eigen praktijk voor spirituele genezing in Duitsland. Wij werken al jaren met sjamanistische en energie-healingen om onze clienten van trauma's en demonische aanhechtingen te bevrijden. Wij doen dat zonder ayahuasca en wij werken o.a.vaak met psychiatrische patienten. 


Ook al hadden wij een behoorlijke kennis en achtergrond van de energetische werking en genezing van het energie-systeem is de doorbraak in ons werk pas gekomen nadat wij ons Karmisch Lichaam hebben laten verwijderen in een sessie zonder ayahuasca in November 2016. 

Na deze behandeling hebben wij een veel beter contact gekregen met ons eigen Hogere Zelf en de Bron en dat heeft de kwaliteit en onze manier van werken op een veel hoger niveau gebracht. Wij zij heel dankbaar dat wij Hannah en Barbara en hun assitenten hebben leren kennen.Wij kunnen uit de grond van ons hart zeggen dat hetgeen zij te bieden hebben ver uitstijgt boven welke andere healing methode of ayahuasca ceremonie dan ook. Zij zijn parels in een woestijn van onwetendheid. 

Margreth, Marion en Dorothee uit Krefeld, Duitsland. 


Hallo ,


Wat ben ik blij met de ceremonie en het  verwijderen van het karmisch lichaam en de "kap" die over mijn hoofd 

zat. Mijn hoofd voelt nog steeds heel ontspannen en Jan en ik merken ook 

dat we sinds twee dagen heel anders slapen (ook meer ontspannen of zo).

Veel liefs,  Gerda   (geschreven op 12-05-2017)


En hier een verhaal van een vrouw die er voor de KBR en Chakra sessie lichamelijk erg slecht aan toe was (ernstige reuma) en die het helemaal niet meer zag zitten: 

 “De sessie was heel plezierig en ze namen heel veel tijd voor me. Er werd geen ayahuasca gedronken maar door hun vele ervaring ermee zien ze ook zonder ayahuasca wat er allemaal voor "zwarte en /reptielen energie” er bij mij zit en wat er uit moet.

Meteen na de sessie zag ik mezelf in de spiegel en mijn ogen zagen er ineens zo  anders uit: er zat weer leven en licht en blijheid in. Ik was daarvoor binnengekomen met vooral angst en stress in mijn ogen.  In de periode erna heb ik de methode Infinite Healing toegepast (die jullie ook tijdens deze behandeling aan alle mensen leren om thuis toe te passen)  op momenten wanneer ik voelde dat er wat nog ongewenste energie aan me "hing". Dat werkte altijd goed.

Op het ogenblik gebruik ik Infinite Healing bijna niet meer omdat het allemaal lekker loopt. Het is zeker zo dat dingen lekkerder lopen, ik me nog steeds, oha, lichter en energieker voel. Ik heb nieuwe zaken (werk; verhuizen) weer opgepakt en voel dat ik meer aan kan; ik voel me stabieler en minder angstig. Ook hebben zich mooie mogelijkheden geopend voor verdere reumabehandeling. Het algehele gevoel is dat het allemaal veel meer stroomt, en ik meer in "de flow" zit. Meer verbondenheid en meer vertrouwen dat ik voorzien word in wat ik nodig heb. Heeeeeeel fijn!. 

Veel dank. Ingrid

Mijn naam is Josee,ik ben 50 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik ben al sinds mijn 25e jaar ziek en niet in staat om te werken.Tot voor kort, verkeerdeik  eigenlijk altijd in een permanente staat van burn-out. Ik werd energetisch helemaal leeggezogen en ik lag grote delen van de dag op bed. De medische wetenschap heeft er geen verklaring voor en mijn ziekte heeft geen naam. "Het zit allemaal tussen de oren."  

Ik zelf weet echter al vele jaren dat er allemaal spirituele en energetische problemen aan mijn ziekte ten grondslag liggen.  Ik heb in de afgelopen 25 jaar zo ongeveer alle mediums, paranormale genezers, gebedsgenezers, chakra- en aura-healers e.d bezocht die er in Nederland, Belgie en Duitsland te vinden zijn. Dat heeft mij duizenden Euro's gekost en ik ben geen millimeter verder gekomen. Ik weet al heel lang dat ik bevloekt ben, onder de zwarte magie en demonen zit (en nog veel meer kwaadaardige entiteiten bij me heb ) en ik heb daar concreet hulp voor gezocht. Ik ben tot de conclusie gekomen dat de kennis omtrent al deze zaken in Nederland en in West-Europa echt nul is. De blatante onzin die tegen mij is uitgekraamd door al die genezers is met geen pen te beschrijven. Ik heb werkelijk alles gedaan, op mijn hoofd gestaan, de lokatie van mijn slaapkamer en bed veranderd, met eieren ,kristellen, lelies en wat al dies meer zij onder mijn bed geslapen, gebeden opgezegd,spreuken geciteerd, salie gebrand. Het haalde allemaal geen fluit uit. 

Ik had de hoop al opgegeven toen een vriend mij op deze website van The Awakening attendeerde. Toevallig woont zij ook in Amsterdam en ben ik een aantal keren bij haar voor behandelingen (zowel prive als in groepceremonie met ayahuasca) geweest. Zij en haar assitent Barbara zijn de enigen geweest die mij hebben kunnen helpen. Ik ben nog niet helemaal beter, ik ben dan ook een van haar zwaarste patienten. Tegelijkertijd ben ik een hele goede vriendin van haar geworden, zij heeft zoveel KENNIS EN ZOVEEL WAARHEID. Ik weet nu wel wat er allemaal aan de hand is met mij. Ik ben in een vorig leven aan Satan geofferd waarbij ik levend in een slangenkuil ben geworpen. Mijn hele energie-systeem zit onder de slangen,zwarte magie en demonen. Stukje bij beetje wordt mijn energie-systeem laag voor laag schoon. Emotioneel en mentaal ben ik enorm opgeknapt,het fysiek sukkelt daarachter aan en dat gaat met vallen en opstaan beter. Maar ik ben dan ook al 25 jaar ziek en energetisch volledig leeg gezogen geweest. Deze 2 meiden/ de genezers  van The Awakening zijn inderdaad parels in een woestijn van onwetendheid. 

   

Het mooie wat ik nu na mijn Bevrijding van het Karmisch Lichaam ervaar, is dat ik geen negatieve energie van andere mensen meer aanvoel en dat ik me nu compleet voel in mijzelf en in mijn eigen energie. Het contact met het Hoger Zelf is enorm verbeterd. Robin uit Rotterdam.  

En hier is een getuigenis van een man uit Australie die aan zeer zware migraine-aanvallen leed.

I've been wanting to email you for ages to say thank you so much from the bottom of my heart for the healing you and your assistants  gave me. It has been a truly wonderful transformation and immense healing for me. I honestly don't have enough words to say thank you. Before my healing from you I really wasn't coping with life and I was in constant pain. I have suffered from very intense migraine attacks and I used very strong painkillers for it.  I also had a lot of sleeping problems and nightmares in which I saw a Reptilian entity being attached to me.

 Since my treatment in July 2016 and the Karmic Body Removal I've only had one mild migraine attack since. I still feel them brewing underneath but each week the sensation tapers off and gets less and less. I guess that's why I waited so long to send you an email to try and work out what was happening.  I am forever grateful for this healing. Thank you again and I look forward to come to another session with you next time we're in Europe. 

Francesco  from Australia