Ayahuasca in Nederland
    Free your mind

Spirituele genezingen

Onze wereld is een wereld met veel duisternis, met veel pijn en lijden op alle niveaus, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Vrijwel iedereen heeft trauma’s opgelopen in zijn kindertijd, pubertijd of op volwassen leeftijd. Vaak zijn die trauma’s diep weggestopt in het onderbewustzijn van waaruit zij hun verwoestende werk doen. Want ook al ben je je als volwassene je niet meer bewust van die trauma’s ze beïnvloeden wel je gedrag, je gedachten, je levenshouding en je relatie tot het SpiritueleZelf of het Hoger Zelf. . Ik heb ervaren dat trauma’s de weg naar bevrijding enorm blokkeren. Energetisch moet je dat zo voorstellen: de pijn van de trauma’s en alles wat daar mee te maken heeft ligt als een soort van donkere sluier in en rondom je energieveld.

Het menselijk bewustzijn bestaat voor ongeveer 10 % uit het dagelijks bewustzijn waarmee we in de wereld kunnen functioneren. Maar liefst 90% bestaat uit het onderbewustzijn. Hierin bevinden zich alle bewustzijnsinhouden die we verdrongen hebben, omdat ze te pijnlijk waren om steeds mee geconfronteerd te worden. Hierin bevinden zich ook de herinneringen aan vorige levens.

Maar ook al zijn we ons niet bewust van de emoties en ladingen die in het onderbewustzijn verborgen zitten, deze beinvloeden en programmeren wel ons hele wezen en ons dagelijks bewustzijn. Daarnaast kost het verdringen van dergelijke bewustzijnsinhouden enorm veel energie. Veel mensen die bij mij komen klagen over ernstige vermoeidheidsverschijnselen waar geen dokter of natuurarts iets aan schijnt te kunnen doen.

Deze vermoeidheid komt voort uit het onderbewustzijn, uit het onderdrukken van ladingen en emoties. En omdat er op zware ladingen en emoties altijd entiteiten zitten (zie het hoofdstuk over Bevrijding) vreten zij heel veel energie uit het systeem weg. Want zij leven op jouw negatieve emoties en zijn houden je ook vast in die negatieve emoties. Entiteiten moet je zien als energie parasieten die het trauma (de wond) openhouden  en de levensenergie daaruit weg zuigen. En als iemand 60 entiteiten heeft of meer is het geen wonder dat je moe bent.

Ik ben gespecialiseerd in trauma-genezing en ik krijg regelmatig mensen in mijn praktijk met trauma's de zij zich totaal niet herinneren. Ze weten wel dat er iets mis is en dat er veel dingen fout gaan in hun leven, zoals moeite met relaties, moeite om een baan te vinden, vaak ziek zijn, altijd moe zijn, zich regelmatig verdrietig, depressief , kwaad of machteloos voelen etc.
Als ik ze dan gaan behandelen stuit ik soms op hele ernstige trauma's, zoals bijvoorbeeld sexueel misbruik op zeer jonge leeftijd.


Verbinding met Hoger Zelf en Bevrijding van Energie-systeem

Mijn behandelingen 

Ik werk zowel met groep ceremonies met ayahuasca als individuele behandelingen zonder ayahuasca.  De  Verbinding met het Hoger Zelf en de Commando's geven vanuit het Hoger Zelf en de Verwijdering van het Karmisch Lichaam zijn de belangrijkste behandelingen en kunnen in 1 sessie worden aangeboden.  (zie de aparte hoofdstukken daarover).  Dat is naast de ayahuasca-ceremonies  en kan zowel met als zonder ayahuasca uitgevoerd worden..

Ik werk in al deze sessies met de energie van het eigen Hogere Zelf, waar ik en mijn assistenten op zijn aangesloten sinds we ons uit de Dualiteit bevrijd hebben.
Tijdens de behandelingen herstellen we als eerste de verbinding tussen jou en het Hoger Zelf,  zodat die de regie over je leven kan nemen.  Verder doen we de Verwijdering van het Karmisch Lichaam en vervolgens het verbreken van allerlei contracten die ons in het lijden en de dualiteit houden.  Zie hiervoor het hoofdstuk: Bevrijd uit de Dualiteit. 

CONTRACTEN DIE JE IN HET LIJDEN HOUDEN

Wij hebben gezien dat het menselijk bewustzijn gevangen wordt gehouden in de Matrix.Deze Matrix wordt gevormd door allerlei contracten waar we allemaal aan vast zitten en waarvan we niet eens weten dat we daar ooit toestemming voor hebben gegeven.  Die Contracten moeten worden verbroken voordat je je weer kan verbinden met de Bron van EENheid waar we allemaal uit Ontstaan zijn en die onze Oorsprong is en ons THUIS is en dat is het eigen Hogere Zelf. 

Daarnaast hebben we gezien dat ieder mens contracten heeft met Armoede, met Ziekte, met Zelfmoord, met Vermoord kunnen worden, met het ervaren van Trauma etc etc. Het is te gek voor woorden, dat vinden wij ook. Helaas zitten we aan die contracten vast en die moeten verbroken worden, voordat we echt vrij kunnen worden. Wij kunnen je daarbij helpen. Zie het hoodstuk: Bevrijd uit de Dualiteit en het hoofdstuk: Contact en behandelingen